Zoeken

Doorzoek de hele website naar monumenten, activiteiten, winkels, agenda-items of andere interessante pagina's.

Naar het overzicht

Picknick Valley 2024

31 Augustus - 31 Augustus

Picknick Valley 2024

Na het grote succes van vorig jaar is Picknick Valley terug op zaterdag 31 augustus 2024. Het evenement vindt plaats in het park bij huis Scherpenzeel en belooft weer een dag vol gezelligheid, culinaire hoogstandjes en leuke activiteiten te worden. Het terrein is geopend van 14.00 tot 19.00 uur en dit jaar is er een bijzondere toevoeging: een afterparty in de Saloon on Wheels van 19.00 tot 21.00 uur. Deze sfeervolle saloon staat de hele dag op het terrein en zorgt voor een feestelijke afsluiting van het evenement.

Dit jaar hebben we weer een aantal nieuwe eettentjes en foodtrucks op het terrein, zodat er voor ieder wat wils is. We zijn trots om aan te kondigen dat de Scherpenzeelse ondernemer Martijn van Vuur&Rook dit jaar het BBQ-Blackbox evenement zal organiseren.

Dankzij de steun van onze sponsoren kunnen we Picknick Valley ook dit jaar weer gratis toegankelijk houden. Het Jumbo Kidsplein is er weer, waar kinderen gratis kunnen knutselen, oud-Hollandse spelletjes kunnen doen en zich kunnen uitleven op de springkussens.

Picknick Valley wordt georganiseerd door de Ondernemersvereniging Scherpenzeel. De organisatie is in handen van Mark (Jumbo), Dieter (uw Optiek), Evert-Jan (Mitra), Gerard (Flowers Only), Piet (Piet’s Broodjes) en Arjan (Westerduin).

We zijn ontzettend dankbaar voor de hulp van onze vrijwilligers en sponsoren, en natuurlijk ook voor het publiek dat Picknick Valley ondersteunt door eten en drinken te kopen tijdens het evenement. In het bijzonder willen we de vrijwilligers van Platteland Anders bedanken voor de aankleding van het Picknick Valley terrein.

We zijn nog steeds op zoek naar vrijwilligers. Aanmelden of vragen stellen kan via info@picknickvalley.nl.

Het is belangrijk te vermelden dat het dit jaar ten strengste verboden is om glaswerk, zoals drankflessen of wijnglazen bijvoorbeeld, mee te nemen naar Picknick Valley. Dit verbod is een vereiste vanuit de vergunning. Als alternatief bieden wij de lokale Scherpenzeelse wijn Vallée du Lys aan in karaffen.

Wij kijken ernaar uit om iedereen weer te mogen verwelkomen op Picknick Valley 2024 voor een dag vol plezier en ontspanning!

Bekijk de website

Ontvang lokale acties

Op de hoogte blijven van de laatste lokale acties in Scherpenzeel? Schrijf je nu direct in en ontvang het direct in je mailbox.